Вашите въпроси

За кого са подходящи йога и медитация?

Имаме страхотни новини за теб!!!

Всеки, на всяка възраст, във всяко тяло може да практикува йога и да извлича най-доброто за себе си. Йога не е просто програма от физически упражнения, тя е научна система създадена, за да генерира съвършена чистота и хармония в живота ви. Чрез регулярни практики след известен период ще забележите, че сте станали по-силни (не само физически), по-гъвкави (не само физически),  по стегнати (не само физически).  Но също така вие ще осъзнаете, че сте станали по-търпеливи, по-ведри и по-леко ще преодолявате стреса в ежедневието си.

Йога от друга страна ще ви срещне точно там и точно такива каквито сте без да ви съди. Това ще ви позволи да бъдете такива каквито сте, без да насилвате себе си. Практикувайки йога се докосвате до възможността да бъдете по-цялостни, завършени и по-удовлетворени от това, което сте. Редовната (и не чак толкова редовната) йога практика е едно пътешествие, което ще направи тялото ви по-здраво, а живота ви по-щастлив.

Всяка йога практика е съобразена с фазите на луната и слънцето, с деня от седмицата, с годишния сезон, с конкретната енергия като напълно балансира цялостното ни същество.

Надяваме се, че няма да ни повярвате просто така, а ще се уверите чрез своя опит!