Благодарността – чудо в действие от Милена Голева

Замислял ли си се кой е най-прекия път между твоето сега и живота на мечтите ти? И изобщо има ли пряк път да осъществиш мечтите си? Съществува ли shortcut към Щастието. Има ли начин да заобиколиш лекичко и елегантно и да поемеш към живота на мечтите си?

Дали мечтите ти се изразяват в това просто да бъдеш здрав, или да откриеш своя човек, или да бъдеш финансово спокоен, или да развиваш кариерата си, или да пътуваш, или търсиш път към хармонията, или копнееш за повече свободно време …

Всички тези неща са прекрасни и те вибрират във високочестотния регистър.

И така! Щом ще търсим пряк път към твоите мечти какво ни е нужно? Каквото е вън, това е и вътре. Следователно, за да привлечеш в живота си нещо, което е във високочестотния регистър, ти трябва да излъчваш точно такава вибрация. Трябва от теб да се излъчи силна високочестотна вибрация. Коя е тя? Коя е най-брилянтната, кристално чиста и положителна вибрация.

Ами то дори е научно доказано!

Сега бих искала да ти напомня за д-р Масару Емото. Японският учен и неговите изследвания. Той подлага водата на различни вибрационни въздействия (някой негативни, други безразлични, а трети вдъхновяващи и положителни), след което я замразява той наблюдава под микроскоп кристалите, които се оформят. Най-красивия кристал се оформя от думите Благодарност и Любов. Най-съвършения вибрационен печат е този на БлагоДарността.

Да кажеш БлагоДаря и да почувстваш БлагоДарност са две коренно различни неща. Много хора в ежедневието си използват тази красива дума, но без тя да бъде подплатена от чувството. На пръв поглед изглежда, че когато БлагоДариш ти правиш нещо добро за другия (и това, разбира се е точно така). ОБАЧЕ!!! Всъщност БлагоДарността е и за теб. Ти в създаваш като вибрация и тя остава в теб. Тя къше твоите клетки. Променя към много добро химичния състав на твоето тяло. И не на последно място тя се превръща в твоята точка на привличане. Когато си БлагоДраен ти привличаш в живота си още неща, за които да бъдеш БлагоДарен.Вселената налива живота ти с чудеса и прекрасности. Ето затова БлагоДарния човек е по-здрав и щастлив!

БлагоДарността е най-бързия начин да обърнеш и превключиш вибрацията от тревожност в покой, от страх в любов. 

Има толкова много книги написани по темата, толкова изследвания и трудове. НООООООО! Книгите не са практика. Теорията не е практика. А аз се интересувам от практика. От това знанията да бъдат приведени в действие. Затова реших да създам специална практика, която нарекох: Чудото на БлагоДарността в действие. Да можеш да я имаш винаги със себе си и да можеш да практикуваш тази високочестотна вибрация, винаги когато и където пожелаеш. 

За да създам такава супер специална вибрация ми беше нужно нещо много, ама мнImage titleого специално. Затова поканих да украси тази медитация с безкрайно красивия си глас световната оперна прима Александрина Пендачанска. И тя откликна с огромно желание. Благодарна съм на Александрина Пендачанска за пълното доверие. Тя не знаеше в какво се впуска, но се впусна с цялото си сърце. Въпреки, че живее извън пределите на България, въпреки меганатоварената си програма тя с огромно желание се впусна. Да правиш и участваш в такъв проект не е лесно. Музиката за медитация има своя огормно въздействие и трябва да е много прецизирана. Получи се едно истинско съкровище. Една медитация, която налива сетивата и цялото същество с очарователната енергия на БлагоДарността и още в този миг започва да твори чудеса. Защото ти си твореца на своя живот. Това, което излъчваш е онова, което ще дойде към теб. Когато си БлагоДраен ти привличаш в живота си още неща, за които да бъдеш БлагоДарен. 

БлагоДарността е моста между сега и животът на мечтите ти. Където и да се намираш, каквато и да е ситуацията около теб в момента, вълшебството на БлагоДарността ще промени целия ти живот. 

„Нито едно качество не бих искал да притежавам в такова количество, както умението да бъда благодарен. Чувството на благодарност е не само най-висшата добродетел, но и майката на всички други добродетели.”Цицерон

Благодарносттае преносима, носи я в храма на сърцето си където и да отидеш а каквото и да се занимаваш. И много скоро ще усетиш, че чудесата започват да наливат живота ти.

Практиката: Чудото на БлагоДарността в действие със специалното участие на световната оперна прима Алаксандрина Пендачанска можеш да намериш тук: http://milenameditations.com/meditacii

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: http://milenameditations.com/meditacii

Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук.