Искам още от това, моля ... ! от Милена Голева

Всеки от нас знае, че в живота няма нищо случайно и Вселената откликва на нашите мисли, думи и действия. Следователно това, което излъчваш, това и ще получиш. 

Всяко нещо, което каниш в твоите мисли, всяко твое дълбоко вътрешно убеждение и нагласа, онова за което говориш, преживяваш, наблюдаваш, разнищваш, критикуваш, анализираш, с всяко от тези неща ти казваш на Вселената искам още от това, моля. Искам още и още от същото. Ти не си жертва на случайни събития, ти си създател и дизайнер на тези събития. И ако искаш да промениш проявлението, просто промени проекта. Светът е твое огледало.

Това, което е вътре, това е и вън! Всичко, което има в теб ще проектира дизайна на живота ти.

А сега ще подчертая, че е валидно и обратното… всеки път, когато харесваш, обичаш, благодариш, благослявяш, възхищаваш, наслаждаваш, вдъхновяваш, одобряваш ти също казваш на Вселената искам още от същото. Още от него. Искам още от същото, моля!

Дали да се възхищаваш или да критикуваш избираш сам. Можеш да намериш причина да критикуваш и най-съвършеното нещо. Можеш също така, да откриеш красивото и причина да се възхитиш, дори и на не толкова съвършеното. Всичко зависи от теб. Всичко зависи от очите на наблюдателя. Всичко зависи от твоята нагласа към света и нещата в него.

Понякога живееш с усещането, че живота е несправедлив. Но това е така само на повърхността. На един по-осъзнат етап от живота си започваш все повече да разбираш, че ти си дизайнера на събитията, повратностите и нещата, които има там. Каквото и да има в живота ти, ти първо си го проектирал вибрационно, после продължавайки да упражняваш определена вибрация или вярване си го повикал сам. Нещо повече сам си одобрил и материализирал проекта.

Искай още! Не казвай стига! Бъди дързък в желанията си. Бъди нахален дори. Скромността е чудесно качество, но не и когато става въпрос за собствения ти живот. За стремежа ти напред и нагоре. За личностната ти еволюция. Искай много. Искай смело.

Image title

Извора на живота се излива в теб през безкрайното изобилие. Природата на Вселената е природа на безкрайно изобилие. Ти само трябва да се настроиш на тази честота.

Кажи ДА! Направи нови настройки на сетивата си. Пренастрой сетивата си на положителна честота. Настрой ги за забелязват, отчитат, долавят и регистрират прекрасностите в теб, хората, ситуациите и самия живот. Направи фини настройки и на това, което излиза от теб. Говори, коментирай, разказвай, споделяй за прекрасностите в теб, хората, ситуациите и живота. Онова, което е вътре е и вън. Така декларираш искам още от това, моля. Искам още и още!

Животът е прекрасен!

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: http://milenameditations.com/meditacii

Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук.