Подари на хейтъра безразличие. Остави го гладен! от Милена Голева

Замислял ли си се, че докато обсъждаш, осъждаш, коментираш и клюкарстваш, ти всъщност вече си извън собствения си живот. В такъв момент ти доброволно излизаш от теб и насочваш цялото си внимание и забележи ... енергия към друг човек. Ще ти го кажа с други думи – буквално се отказваш от себе си. И започваш да живееш през очите и живота на някой друг. Наистина ли живота на другия човек (много често обсъждаш и осъждаш хора, които дори не познаваш) ти е по-важен от твоя собствен? Това е съвършения начин да пилееш ценната си енергия. Можеш да забележиш и с невъоръжено око, че хората, които се занимават с другите, постоянно се оплакват от липса на енергия, все са уморени, вяли и без настроение. И това е съвсем естествено. Хейта и обсъждането тровят самия източник. Те създават в човека една отровна среда, която в крайна сметка, се превръща в перманентен негативизъм. Негативизмът от своя страна, привлича още негативизъм към себе си. И така човек, става сам жертва на собствената си отрова и жлъч, които уж сипе по другите.

Върни си живота обратно. Върни си енергията обратно. И избери да я насочваш в посока на твоите проекти. Да съграждаш с нея собствения си живот. Да го направиш красив, подреден и вдъхновен. Ако нещо не ти е по вкуса, просто го подмини и го остави без коментар. То значи не е твоето. Премини нататък без да се ангажираш емоционално и да рендосваш собствения си живот, задържайки вниманието, мислите и енергията си на онези неща, които те дразнат и не харесваш. Ти имаш избор.

И още нещо много важно. Ако ти си човека, който е обект на хейт и жлъч, не се връзвай. Остави хейтъра да бъде застигнат от собствената си отрова. Не му се сърди. Той толкова може. И дори му благодари. Той ти показва, че си много повече от него. Не отдавай никаква енергия на хейтъра. Той има нужда от твоя яд и възмущение. Той се храни от тях. Не го храни! Остави го гладен! И много скоро той ще бъде принуден да насочи отровната си енергия в друга, по-богата на негативна енергия, посока.

Image title

Запомни: ако искаш да се освободиш от човек, който те осъжда и критикува подари му своето безразличие. Когато се дразниш, ти вибрираш в ниския регистър, а това е съвършения деликатес за негативните. Безразличието е онази вибрационна честота, която негативния не може да понесе. Лишил си го от така чаканата порция.

И още нещо: Всеки път, когато откликнеш на хейтър ти се настройваш на честотата на човека, който нне харесваш. И ставаш като него. Ставаш негово вибрационно копие. Не си го причинявай! Защото …

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН! ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: http://milenameditations.com/meditacii

Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук.