Реалността е стара новина от Милена Голева

Реалността е стара новина

Замислял ли си се какво е реалността? Какво я оформя такава каквато я преживяваш? А ако ти кажа, че тази реалност, която преживяваш е всъщност вече е изтекла. ДА! Разбира се, че реалостта е факт и ти я преживяваш. Тя е част от настоящия момент и от теб. Но задай си въпроса: - Откъде идва тя?

Със сигурност знаеш, че сам я привличаш, оформяш и създаваш и манифестираш чрез своите чувства, вибрации, мисли и вярвания. Така че, не е ли онова, което наричаш настоящ момент всъщност плод на твоите нагласи и преживявания. А дали не е резултат от чувства, вибрции и мисли, които си имал преди време.

А замислял ли си се колко много време прекарваш, за да наблюдаваш реалността. И не просто да я наблюдаваш, а да се взираш (с микроскоп J) предимно в нещата, които не харесваш. Ако имаш 100 неща в живота си, които са прекрасни и дори само едно, което те тормози, обиновено насочваш вниманието си към онова единствено не хубаво нещо, нали? Ако имаш дори само една болежка в тялото си, а всичко останало е здраво и наред, ти насочваш вниманието си само към болното място и напълно забравяш за здравето.

Твоят силен момент е СЕГА. Ако твоето сега не е по вкуса ти. Не се взирай в него. Защото имаш възможността да го промениш. Но не като се фокусираш към онова, което не харесваш в твоето сега. Защото така е получиш още от него. А като СЕГА започнеш да мислиш, какво би искал да откриеш в своето утре. Така че участвай съзнателно в собственото си прекрасно разгръщане.

Във всеки един момент се намираш на място, където имаш правото и силата да направиш избор. Твоят силен момент е СЕГА и със своето сега избираш твоето бъдеще. Законите на Вселената не работят против теб или в твоя полза. Те просто работят. Те просто откликват на избора, който си направил СЕГА и чрез него ти правиш заявка за твоето бъдеще. Настоящата реалност е стара новина. Нея вече не можеш да промениш. Но сега можеш да повлияеш на твоята бъдеща реалност. Затова не оставяй твоето СЕГА на случайности и инерция. Какво ще направиш точно сега за себе си?

Помисли си каква искаш да бъде твоята утрешна реалност. Как искаш да се чувстваш в нея? Какво искаш да изживееш тогава? Оформи я първо в мислите си. ПослImage titleе й позволи да докосне сърцето ти и да го накара да затрепти от вълнение. ПОВЯРВАЙ, ЧЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ.

Ти не си просто един наблюдател на реалността. Ти имаш силата да я сътворяваш. В теб е силата да създадеш своята нова реалност.

ТИ НЕ СИ ПРОСТО НАБЛЮДАТЕЛ! ТИ СЪЗДАВАШ!

Реалността е стара новина! А ти каква бъдеща реалност си пожела?


Тук ще откриеш възхитителна авторска водена медитация от Милена Голева, с която ще сътворяваш своята красива и изобилна нова реалност!

Още от Милена Голева в YouTube канала й тук!

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.