Ричърд Гиър - ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ

В следващите редове споделяме една формула за щастие, упражнение за нас самите. Това са няколко думи на Ричард Гиър, които ще ви накарат да се замислите над доброто и злото и над собственото си щастие
Един от най-магнетичните актьори Ричърд Гиър ни дава наистина много ценен урок по щастие. Прочетете го и се опитайте да го следвате. Ще видите как всичко около вас се променя към по-добро.

Има едно мощно упражнение, което е доста просто и аз започнах да използвам преди много години.
Който и да съм се срещал по пътя си, било то човек или насекомо, първата мисъл, която допускам, по отношение на това същество, е: "Желая ти щастие!" Но най-важното е, че тази идея, наистина трябва да бъде първата:
"Желая ти щастие".
Тази мисъл напълно ще промени това, което се случва между вас и този човек. Казвам това, изхождайки от личен опит.
Понякога е много трудно, когато срещнете врага, когато се окажете лице в лице с неочаквано трудна и тежка ситуация... Затова много ми помага медитацията, която ме научи да не допускам негативни емоциив душата си.

Всеки от нас има възможност да създава пространство около себе си. И да ви види как, когато в него се загнездва някоя негатовна емоция, може да я преобразува, преди тя да е успяла да вземе връх в душата му.

Когато си спокоен виждаш всичко такова, каквото е. Разбираш, че гневът е само невежество, нищо повече. Преобразувайте егото, отпуснете се, превърнете в Любов.
Image title"ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ!"

Опитайте и ще видите колко много ще се промени всичко във вашия живот."

Ричард Гиър

По материали от horizonsmagazine.com

Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук.

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: http://milenameditations.com/meditacii