Внимавай какво си пожелаваш! Програми-капани! от Милена Голева

 • Ще открия сродна душа, но той ще е женен

 • За хора като мен без връзки живота е суров

 • Работя упорито, но с честен труд не мога да бъда финансово стабилен

 • Ще спра да пуша, но ще напълнея

 • Каквото и да хапна ми се лепи

 • Нищо не ям, а пак пълнея

 • Ще отида в Париж, когато се пенсионирам

 • Всеки път, когато се разваля времето счупеното ще ме боли

 • Винаги, когато ида на почивка времето се разваля

 • Винаги, когато измия прозорците завалява дъжд

 • След всяко хубаво нещо идва лошо

 • Много хубаво не е на хубаво

Вероятно се откриваш в някой от тези, но има още стотици такива. Всеки един от нас има такива програми-капани. И всеки един от нас доброволно ги залага в ума си. И в резултат получава точно онова, което си е заложил. Всичко, в което вярваш е като пожелание-молба, която отправяш. 

Твоя ум е като един супер компютър. И ти имаш най-съвършения и модерен компютър. Сам по себе си той е съвършен. Но дори да е последно поколение компютър той работи на база програмите, които си му инсталирал. И най-мощния компютър не би ти свършил работа, ако не си инсталирал в него софтуер, който ти е нужен. 

Всяка мисъл е програма. Всяка програма се валидизира и моделира живота ти. Въпроса е какви са твоите програми положителни или негативни.  Какъв е софтуера, който инсталираш. Дали той манифестира неща, които са полезни и добри за теб или точно обратното. Много често тези програми-капани се инсталират в компютъра ти от авторитетите в живота ти. Родители, учители, лекари. Често дори не осъзнаваш, че те са инсталирани в теб. 

Как да се справим с тези програми-капани?Image title

Първата стъпкае да осъзнаеш, че имаш такава програма-капан. Да я уловиш. 

А втората стъпкае да я подмениш с нова. 

Обаче КАК? Винаги за мен най-ключовия въпрос е КАК? 

Ето КАК?Две неща се случват по време на медитация;

1. Когато си в медитация, ума притихва, тялото релаксира и мислите започват да се разреждат. Влизаш в алфа честота на мозъчните вълни. В такива моменти е много лесно такива програми-капани да изплуват, да ги осъзнаеш и хванеш.

2. По време на медитация се подават в точно конкретен момент положителни утвърждения. Във абсолютно всяка медитация от колекцията медитации, които създавам, докато мозъка е в режим на алфа честота, аз подавам такива положителни утвърждения, които имат силата да подменят тези програми-капани. И го правят много успешно. Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: http://milenameditations.com/meditacii

Наблюдавай какви са програмите, които ти предлага света, авторитетите, рекламите. Какви са нещата, в които вярваш. Какви са твоите убеждения. Откривай такива програми-капани, на които си подвластен и които ти пречат да живееш пълноценен и красив живот.

ТИ СИ ТВОРЕЦА. ТИ СЪЗДАВАШ ТВОЯТА РЕАЛНОСТ!

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: http://milenameditations.com/meditacii

Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук.